Forside
Om Dragsted Development
Ydelser & kompetencer
CMC certificering
Dansk Management Råd
Publikationer
Kontakt

Publikationer
 
Bøger
 
Bestyrelse for fremtiden. Skrevet af Åge Dragsted og Jens Otto Kjær Hansen. Udgivet af Jyllandspostens Erhvervsklub, 1999. En bog om virksomhedsledelse, med fokus på virksomhedens øverste ledelse: Bestyrelsen og Direktionen. Skrevet af praktikere for praktikere.  
 
Idet bogens oprindelige manus er i et specielt format fra trykkeriet, er der desværre ved transformeringen til Pdf sket en hel del rokeringer af sidetal i forhold til indholdsfortegnelsen. Derfor har vi indsat link i indholdsfortegnelsen, så det på den måde er muligt at navigere direkte rundt i dokumentet. Bogen kan downloades i PDF format her.
 
 
Artikler
 
Forretningsplanen - når bestyrelsen skal "sælge" sin strategi. Skrevet af Åge Dragsted og Bent Høgsted. Udgivet i 2006 i Børsens Bestyrelseshåndbog. Artiklen belyser en systematisk indføring i en af bestyrelsens vigtigste ansvarsområder - ansvaret for virksomhedens fortsatte udvikling. Artiklen dækker tre hovedemner:
  1. Forretningsplanens funktion og anvendelse
  2. Forretningsplanens elementer
  3. Forretningsplanen i bredere perspektiv

Artiklen kan downloades her.

Strategien - bestyrelsens ledelsesgrundlag. Skrevet af Åge Dragsted og Bent Høgsted. Udgivet i 2006 i Børsens Bestyrelseshåndbog. Artiklen beskriver, hvorledes strategien er bestyrelsens vigtigste ledelsesgrundlag og hvor vigtigt det er, at bestyrelsen tager ejerskab over udformningen af denne. Artiklen kan downloades her.
 
Brug af IT-teknologi i Business to Business Netværk (B2B) ved samarbejde om Supply Chain. Skrevet af Hans Esmann Eriksen og Søren Chr. Sørensen. Udgivet i 2005 i Børsens Bestyrelseshåndbog. Artiklen beskriver, hvorddan IT-teknologien kan være med til at skabe værdi i et løst koblet SCM netværk. Artiklen kan downloades her.
 
Den globale supply chain. Skrevet af Åge Dragsted og Birger Lindberg Skov. Udgivet i 2005 i Børsens Bestyrelseshåndbog. Artiklen beskriver globaliseringens udfordringer, og hvordan Supply Chain Management kan bruges som et strategisk styringsredskab i globaliseringen. Artiklen kan downloades her.
 
Direktionens samarbejde med bestyrelsen. Skrevet af Åge Dragsted. Udgivet i 2001 i Børsens Bestyrelseshåndbog. Beskriver hvilke krav der stilles til direktøren i dag, og hvorledes disse kan honoreres. Herunder interaktionen imellem direktion og bestyrelse. Artiklen kan downloades her.
 
Forretningsgrundlag, strategi og forretningsplan. Skrevet af Åge Dragsted. Udgivet i 2001 i Børsens Bestyrelseshåndbog. Artiklen giver en systematisk indføring i bestyrelsens vigtigste ansvarsområde: Ansvaret for virksomhedens fortsatte udvikling. Artiklen dækker 4 hovedemner:
  • Udvikling af virksomhedens forretningsgrundlag
  • Udvikling af virksomhedens strategi
  • Viderudvikling af strategien til en egentlig forretningsplan
  • Implementeringen af strategien og forretningsplanen
Emnerne behandles både generelt og ud fra en praktisk synsvikel, og artiklen er anbefalelsesværdig for både bestyrelsesmedlemmer og direktører der deltager i bestyrelsesmøderne. Artiklen kan downloades her.
 
Strategiarbejdet - fra strategisk planlægning til strategisk ledelse. Skrevet af Åge Dragsted. Udgivet i 2002 i Børsens Ledelseshåndbog, Strategi og Ledelse. Med baggrund i en bred erfaring i at strukturere og lede strategiprocesser i danske virksomheder, giver forfatteren en indføring i det praktisk strategiarbejde. Fra udviklingen af forretningsgrundlag og strategier til implementering af dynamiske forretningsplaner. Artiklen kan downloades her.

Dansk Institut for Certificerede Management Konsulenter Dansk Industri Dansk Management R倢 coords=
seo sider michael kors wallet
Manolo Blahnik Sandals
cheap isabel marant sneakers
nike free australia
Canada Goose Jackets woman
Giuseppe Zanotti Sale
discount christian louboutin
ray ban usa
roger vivier shoes
roger vivier sandals
barbour mens jacket